Ontwikkel een eigen startpagina website

Zelf een startpagina website is niet enorm moeilijk. Met een startpagina script is het makkelijk te doen. Middels dit artikel vindt u meer informatie erover. Bovendien kunt u op deze pagina een link vinden naar een ander informatief artikel hieromtrent. Op een startpagina website bevinden zich dochterpagina’s. Daarvan hebben de meeste startpagina’s een specifiek onderwerp. Ook is een algemene pagina bouwen doorgaans toegestaan. Het toevoegen van een startpagina is op een groot aantal Nederlandse websites gratis te doen.

Meer informatie over een dergelijk script is online te vinden. Op de pagina Mooie PHP startpagina website maken staat veel nuttige informatie. Met het PHP script waarnaar wordt verwezen is het starten van een startpagina website simpel. Wilt u het meest recente nieuws tonen, dan is dat geen probleem. Het is mogelijk om diverse widgets op een simpele manier te plaatsen. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen. Op deze manier is online geld verdienen vrij makkelijk te doen. Voor een link op een gewone startpagina en een link op de homepage kunt u verschillende bedragen instellen. Men betaalt met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL.

Per startpagina en linkcategorie zijn de relevante zoekwoorden in te stellen. Op een startpagina worden er een aantal gegevens getoond. Het aantal links en de datum van de laatste wijziging worden op een startpagina weergegeven. U hoeft zo zelf niet meer te programmeren. Vanuit de aanbieder wordt er support geboden bij het script.
Free Web Hosting