Nieuwe startpagina bouwen

Het in elkaar zetten van een startpagina is niet heel lastig. Er bestaan veel Nederlandse startpagina websites waar dat uitstekend te doen is. Wanneer u op een startpagina website een gebruikersaccount aanmaakt kunt u vervolgens inloggen en een startpagina samenstellen.

Het aanmaken van een gebruikersaccount gebeurt via een aanmeldformulier op de betreffende website. Met uw account kunt u inloggen en uw eigen startpagina aanmaken. Bij het aanmaken van een startpagina mag u een subdomein kiezen waarop de startpagina bereikbaar zal zijn. Meestal moet u ook een titel invoeren. Het is een vrij eenvoudig proces dat u snel onder de knie zult hebben.

Een startpagina bestaat uit rubrieken. Deze dient u eerst te plaatsen. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. U mag in de rubrieken soms ook tekst en plaatjes toevoegen. Commerciële links zijn ook toegestaan in een aantal gevallen. Hiermee wordt het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Nog meer voordelen en mogelijkheden van een startpagina zijn in het artikel Eigen startpagina maken te vinden.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Het script kan doorgaans zelf zien of de betaling succesvol is verlopen. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. Het biedt een stuk meer zekerheid want bij de website van derden weet u niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan. U zit dan ook niet vast aan een minimum aantal links dat u dient te plaatsen. Met een eigen startpagina website via een startpagina script bepaalt u zelf hoe u de website inricht.
Free Web Hosting