Realiseer een eigen startpagina website

Zoals u misschien weet, bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina dochters. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste dochterpagina in zijn browser krijgt. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken op het moment dat u een script aanschaft. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Met een paar makkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is verder veilig in elkaar gezet.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webruimte. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Er zijn genoeg scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Indien u benieuwd bent geworden, kunt u Eigen startpagina eens doorlezen. Zo een script bevat de functies die cruciaal zijn voor een eigen startpagina website. Met een al bestaand startpagina script kunt u direct werken aan de content van uw website.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting