Maak een eigen startpagina

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat videomateriaal en informatieve teksten. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Een nieuwe startpagina bouwen.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Dit geeft u een stuk zekerheid. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.
Free Web Hosting