Je eigen marktplaats maken

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Zelfs zonder technische achtergrond kunt u een eigen marktplaats beginnen. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Via een reactieformulier kan er simpel een reactie op een advertentie worden verstuurd naar een adverteerder. Reageren op een advertentie kan men makkelijk met behulp van een reactieformulier doen.

Een eigen marktplaats starten kan zorgen voor extra inkomsten. Een script dat u daarnaast kan ondersteunen, daar wordt op de pagina Je marktplaats gemakkelijk beginnen meer over verteld. Om dit te realiseren is geen verstand van programmeren. Schaft u een kant en klaar marktplaats CMS aan, dan is er geen noodzaak meer om een programmeur in te huren. Het beheergedeelte van het script is gemakkelijk te gebruiken. U kunt via het beheergedeelte makkelijk wijzigingen aan uw marktplaats website doorvoeren.

Op het moment dat u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense plaatsen aan uw website. Daarnaast kunt u gemakkelijk affiliate banners aan uw marktplaats website toevoegen indien u dat wilt. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

De web developer heeft daarbij de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het marktplaats PHP script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. Op een later moment deze gegevens weer wijzigen is uiterst eenvoudig. Per afzonderlijke rubriek kunt u ook meta gegevens invullen, die bij de betreffende rubriek aan de zoekmachines worden doorgegeven. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting