Een nieuwe startpagina maken

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Heeft u een startpagina over Zuid-Amerika, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Dat laten verwijderen is niet noodzakelijk. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Het is een goed idee om ook videomateriaal aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. In nieuwe startpagina vindt u meer van dergelijke tips.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting