Wil je een eigen advertentiesite maken?

Zelf een advertentiewebsite bouwen is goed mogelijk met een PHP script. Samen met het script kunt u een beheerpaneel vinden waarmee advertenties zijn te plaatsen en te wijzigen. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Het voordeel van het gebruik van een dergelijk script is dat u niet zelf een script hoeft te ontwikkelen. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u Een professionele advertentiewebsite bouwen raadplegen. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. U hoeft geen enkele kennis van HTML of CSS te hebben. De juiste codes worden voor u aangemaakt nadat u het kleurschema heeft gekozen. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

U kunt zo een persoonlijk tintje aan de advertentiewebsite geven. Het is zelfs mogelijk om uw advertentie website te richten op een specifieke markt en bijpassende kleuren te kiezen. U heeft zelf de controle over de layout van het advertentieoverzicht.
Free Web Hosting