Het realiseren van een nieuwe portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een dergelijk script is voor weinig geld alvast aan te schaffen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan tevens prima worden ingezet. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Het samenstellen van een moderne startpagina website. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Men kan zich middels uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men daarbij het subdomein zelf kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan middels de beheergedeelte gemakkelijk een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Daar zijn diverse opties voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er kan op verschillende wijzen worden betaald voor een link. Ook plaatst u zeer gemakkelijk banners op uw site. Een nieuwe banner plaatsen is erg simpel te doen.
Free Web Hosting