Beheer van een linkpagina

In een aantal opzichten is het goed om een eigen startpagina te hebben. Om te beginnen kunt u met een startpagina links aanleggen naar uw favoriete websites. Op uw eigen startpagina kunt u ook link plaatsen naar uw eigen websites. Zodat ook deze beter vindbaar worden. Als u het goed aanpakt kunt u zelfs geld verdienen met uw startpagina.

Om een eigen startpagina aan te maken dient u zich eerst te registreren. Op veel startpagina websites waar u een dochterpagina mag aanmaken, vindt u een aanmeldformulier hiervoor. Via een zoekopdracht in Google vindt u snel een aantal geschikte startpagina websites. Zoekopdrachten zoals “eigen startpagina maken”.

Voor uw startpagina is het nodig om een geschikte naam te bedenken voor het subdomein waar deze op komt te staan. Verzin een beschrijvende naam voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Zo zien mensen snel waar uw pagina over gaat. Op veel websites is een algemene linkpagina ook toegestaan. De links op een dergelijke startpagina zullen over verschillende onderwerpen gaan. Als dat het geval is, is een algemene naam geen probleem.

Geef bij het aanmeldformulier een e-mailadres op dat werkt. U ontvangt in een aantal gevallen een link waarop u dient te klikken. Pas dan wordt uw account actief. Deze bevestigings e-mail zult u in dat geval vrij snel na de aanmelding in uw mailbox zien. Hoeft u niet op een link te klikken om te bevestigen, dan nog is een correct e-mailadres invoeren wel belangrijk. In het geval u niet meer weet wat uw wachtwoord is, dan kunt u instructies aanvragen voor het herstellen van uw wachtwoord. Instructies voor wachtwoordherstel ontvangt u per e-mail. Wanneer het e-mailadres dan niet klopt, dan is dat niet handig.

Op het internet zijn er her en der artikelen over het maken van een startpagina te vinden. De pagina Maak uw eigen startpagina is slechts een greep van wat u kunt vinden op internet. Het scheelt een hoop wanneer u vooraf weet welke stappen nodig zijn. Want het aanmaken van de startpagina is het begin. Daarna zal er regelmatig onderhoud aan de startpagina gepleegd moeten worden. De website waar het artikel op staat waarnaar wordt verwezen, heeft meerdere teksten over het aanmaken van uw eigen dochterpagina.

Na het aanmaken is uw startpagina doorgaans leeg. Er dient een rubriek te worden toegevoegd voordat u een link op uw startpagina kunt plaatsen. Een link moet namelijk in een rubriek worden toegevoegd. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. De titel van een rubriek moet verplicht worden ingevuld. De rubriektitel kan bijvoorbeeld een deelonderwerp zijn. Zo rangschikt u uw links naar onderwerp. U heeft zo ook een heldere structuur voor de mensen die uw pagina bekijken.
Free Web Hosting