Een marktplaats betaalbaar beginnen

Een marktplaats is makkelijk te bouwen als u daarvoor een marktplaats script gebruikt. Het inloggen in de beheeromgeving is heel eenvoudig. Uw beheerdersaccount kunt u gebruiken om de instellingen van uw advertentie website te wijzigen. Wilt u meer over een advertentie script weten, dan kunt u Een eigen advertentie website bouwen raadplegen. Als u een succesvolle betaling heeft gedaan, dan krijgt u meteen toegang tot de bronbestanden van het advertentie script. Als u dat wilt dan kunt u rubrieken op uw site zo instellen dat voor advertentieplaatsing betaald moet worden.

Het tarief is per individuele rubriek in te stellen. Bij de plaatsing van een nieuwe advertentie wordt direct het nieuwe tarief gerekend. U hoeft niet veel verstand van de techniek te hebben voor deze aanpassing.

Bij iedere advertentie worden er een aantal formulieren weergegeven. Zo kan men met het grootste gemak op een advertentie reageren met behulp van een reactieformulier. Men voert het formulier in en na het versturen ontvangt de adverteerder per e-mail de reactie. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Vermoedt u oplichting, dan is het goed om de advertentie te melden. Een adverteerder kan meerdere foto’s toevoegen bij een advertentie.
Free Web Hosting