Bouw gemakkelijk uw site

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Een dergelijke tool wordt daarbij wel een CMS pakket genoemd. Meer over een goede website beheer tool vindt u op eigen website. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Gedurende het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. U krijgt verder de optie om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Met behulp van dit account zijn in de beheerpaneel beheerderstaken uit te voeren.

Mogelijk zoekt u functionaliteit om een klantenoverzicht aan te maken en plaatsen op uw site. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Het CMS systeem is voorzien van een scherm voor bannerbeheer. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Zonder aarzelen biedt de aanbieder de mogelijkheid om eerst een demo te bekijken. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. En gemakkelijker een beslissing over de eventuele aankoop nemen.
Free Web Hosting