Uw eigen startpagina bouwen

De mogelijkheid om een dochterpagina aan te maken wordt op diverse startpagina’s geboden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Voor uw startpagina wordt een subdomein gereserveerd. Voor het beheren van uw startpagina is geen programmeerkennis nodig.

Een startpagina kan worden gezien als een linkoverzicht. Gerelateerde links staan doorgaans bij elkaar. Voor ieder onderwerp kan men een categorie aanmaken op de dochterpagina. De kolommen op de dochterpagina bestaan uit rubrieken. Wel zo fijn voor mensen die uw pagina bekijken. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. Gebruik zoekwoorden in de titel.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Eigen startpagina maken met het startpagina script. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. U kunt Google Adsense plaatsen. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Startpagina’s zijn ook voor SEO erg goed. Gebruik van een startpagina script zorgt ervoor dat u nog beter uit de verf komt.
Free Web Hosting