Houd je bookmarks online gemakkelijk bij

U kunt makkelijk een portaalwebsite in elkaar zetten. Voor elk thema kunt u een losse dochterpagina samenstellen. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. Op de verschillende dochterpagina’s kunt u meerdere rubrieken aanmaken, waarbij iedere rubriek een deelthema kan beslaan.

Wilt u meer weten over een PHP script waarmee dit eenvoudig te doen is? Het is verstandig om goede startpagina eens te lezen. Daarbinnen vindt u ook een link naar de pagina van de aanbieder van het betreffende script. U kunt het script meteen op de website van de ontwikkelaar bieden.

Daarbij zijn er ook verschillende teksten toe te voegen aan de diverse dochterpagina’s. Het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld in een rubriek weergegeven worden. Het laatste nieuws kunt u bijvoorbeeld met behulp van een RSS feed weergeven. Hoeveel pagina’s u aanmaakt, daar zit geen enkele beperking op.

Nadat u online heeft betaald voor het script, kan het direct gedownload worden. De bestanden kunt u daarna heel makkelijk op uw hosting plaatsen. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Tijdens de installatie geeft u voor de website relevante informatie op. U kunt de gegevens voor de zoekmachines opgegeven en ook de gegevens die nodig zijn om een verbinding met de database te leggen. Het account dat u voor het beheer gebruikt, stelt u tevens in tijdens de installatie. Dit administrator account kan op elk moment worden gebruikt om wijzigingen op de website aan te brengen.
Free Web Hosting