Mijn website bouwen

Er zal minder vaak een bestand op de server hoeven worden geplaatst. Veel kan worden ingesteld via het beheergedeelte van het CMS systeem. Veel website inhoud voert u via platte tekst in. Het CMS pakket zal zelf de vertaalslag naar de juiste lay-out maken.

Een CMS pakket neemt de moeilijke kant van het website maken voor u uit handen. Waar u op het meest technische niveau HTML bestanden zou aanpassen, wordt dit gedeelte bij een CMS systeem van u weggehaald. Aanpassingen doet u vanaf een afgeschermd deel van uw site. Namelijk via het beheergedeelte van het CMS systeem.

Er zijn nog meer voordelen die het gebruik van een CMS programma met zich meebrengt. Op de pagina CMS systeem wat is het leest u er meer over. Er zit in veel gevallen een installer script bij die u ondersteunt bij de installatie. Hierdoor hoeft u niet zelf instellingen aan te passen in bestanden.

Met een CMS pakket hoeft u over het algemeen geen bestanden op de server te veranderen. Maar vanzelfsprekend moet u wel uw weg vinden in het beheerdersgedeelte. Veel CMS systeem zijn dan ook modulair opgebouwd waarbij elk scherm over een specifiek gedeelte van de website gaat.
Free Web Hosting