Gemakkelijk uw favoriete sites online op een rij

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Stelt u graag een link directory samen met behulp van een PHP script? U kunt dan Hoe maak je een startpagina eens doorlezen. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Het script is direct aan te schaffen op de website van de aanbieder.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.
Free Web Hosting