Een eigen startpagina maken

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Men kan besluiten met de website te stoppen. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het artikel Een nieuwe startpagina bouwen bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. Daarbij kan een startpagina met 3 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 40 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting