Hoe stop ik met blowen

Wie weet rookt u zo af en toe een joint om tot rust te komen. Zorg wel dat u op de hoogte bent van de risico's van blowen. Iedere dag blowen is bijvoorbeeld af te raden. Minimaal 2 dagen per week niet blowen, wordt door de coffeeshops aangeraden.

Hoewel blowen leuk kan zijn heeft het enkele kanttekeningen. U kunt afhankelijk van de cannabis worden. Zo kan het zijn dat u het doet om te vluchten uit de realiteit. Met het risico iedere dag te gaan blowen.

Kenmerkend voor blowen is de vergeetachtigheid die ermee gepaard gaat. Men krijgt meer moeite om dingen te onthouden. Dit kan een negatieve invloed hebben op uw werk- of schoolprestaties.

Om te kunnen slapen moet er soms geblowd worden. In dat geval is iemand duidelijk verslaafd aan blowen. In een dergelijke situatie moet u eigenlijk stoppen met blowen. Daarvoor is stoppen met blowen ontwenningsverschijnselen uiterst interessant en informatief.

Met blowen krijgt men over het algemeen ook tabak binnen. En tabak bevat heel veel schadelijke stoffen. Het risico op allerlei aandoeningen is dus extra groot.
Free Web Hosting