Portaalsite samenstellen tips

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze gemakkelijk opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Dit is belangrijk om uw website tegen slechte bedoelingen te beveiligen. Dit is wel noodzakelijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. In het geval dat u een al bestaand script script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te bouwen. Het artikel Ontwikkel uw eigen startpagina website kunt u lezen in het geval dat u wel benieuwd bent naar zo een script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpagina script programmeren. Het grote pluspunt van een kant en klaar startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. Moedwillig schade aan uw website doen wordt zo een stuk lastiger. Genoeg beveiliging is van cruciaal belang voor uw startpagina website.
Free Web Hosting