FBME bank nieuws

Het gaat slecht met FBME Bank die is gevestigd in Tanzania en Cyprus. De Federal Bank of the Middle East staat al enige tijd onder bewind. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Denk aan het steunen van terroristische organisaties door de slechte screening door FBME Bank. Het rapport van FinCEN in 2014 heeft tot gevolg gehad dat FBME Bank onder bewindvoering is geplaatst.

De maatregelen hebben tot gevolg gehad dat er bij FBME Bank minder geld binnenkomt dan er uitgaat. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. Daar komt bij dat de klantenservice geen goede hulp biedt.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME Tanzania linked to Italian mafia dirty money scandal een interessante tekst. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting