Startpagina script

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. Het aanmaken van een startpagina is gratis. Op verschillende websites kunt u zich zonder veel moeite registreren.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

Er is een scala aan mogelijkheden. U heeft dan de meeste controle over de situatie. Een en ander is terug te vinden via Bouw een eigen startpagina. U kunt daarmee uw eigen startpagina website neerzetten. Er is geen technische kennis nodig. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Eigen startpagina bouwen. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.

Free Web Hosting