Een nieuwe startpagina website bouwen

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor weinig geld reeds aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is uiterst interessant voor linkbuilding. Het is vaak mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Eigen startpagina meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het plaatsen van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens gemakkelijk een eigen startpagina maken. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina mag men daarnaast het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Middels het beheergedeelte past men een dochterpagina zeer makkelijk aan. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op diverse manieren betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt daarbij affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting