Je marktplaats gemakkelijk bouwen

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? Verder op het moment dat u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. Met behulp van een marktplaats PHP script kunt u op een gemakkelijke wijze uw eigen marktplaats opzetten. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Het versturen van een reactie op een advertentie is erg simpel en doet men met behulp van een daarvoor bedoeld formulier. Reageren op een advertentie kan men eenvoudig via een reactieformulier doen.

Het artikel advertentie website maken wijst u op een geschikt marktplaats script. Zo zijn er verschillende opties waar een adverteerder uit kan kiezen bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Daarnaast is een rubriek zo in te stellen dat er voor de advertentieplaatsing in die categorie betaald moet worden. Er worden diverse betaalmethoden met het marktplaats PHP script ondersteund. Middels een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Tevens heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. Het aanmaken van een Adsense blokje is uiterst eenvoudig. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Het script is voorzien van een banner rotator.

Bij de ontwikkeling van het advertentie script is bovendien rekening met zoekmachines gehouden. Meta keywords en de meta description van uw website geeft u tijdens de installatie op. Wilt u deze later veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dat is gemakkelijk te doen. Daarnaast kunt u per rubriek de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting