Een mooie startpagina bouwen

Een gids voor websites, zo zou u een startpagina kunnen beschouwen. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. De dochterpagina’s worden vaak per thema aangemaakt. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Websites hiervoor kunt u in Google zonder al te veel moeite vinden.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

Een eigen startpagina maken, daarover is op Nieuwe startpagina bouwen meer informatie te vinden. U kunt er ook tips vinden voor een goede startpagina. Om zelf een startpagina website op te zetten raden wij u aan om op zoek te gaan naar een goed startpaginascript. Vrij recent is er een modern startpagina script ontwikkeld. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. Dit is via een aantal platformen prima te doen. Op deze manier kunt u een extra zakcentje eraan verdienen.
Free Web Hosting