Het realiseren van een nieuwe startpagina website

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar als linkverzameling fungeren. Steeds vaker is het ook mogelijk om ander soort widgets toe te voegen op de dochterpagina’s. Bent u in het bezit van een startpaginascript, dan kunt u zelfs een eigen startpagina website runnen. Wilt u meer over een dergelijk script weten, dan is het verstandig om Eigen Startpagina door te nemen. Via dat artikel komt u bij een website uit waar een dergelijk script betaalbaar aan te schaffen is.


Het genereren van inkomsten online is uitstekend te doen met een startpaginascript. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript makkelijk gemaakt. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u middels het beheerpaneel gemakkelijk invoeren. Dit en meer is met behulp van het beheeromgeving te regelen.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met amper technische kennis ermee kan omgaan.

Nuttig zijn startpagina’s bovendien op het moment dat u linkbuilding activiteiten verricht. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo simpel te plaatsen. Per afzonderlijke rubriek op een startpagina kunt u een stuk tekst aanmaken over het betreffende thema.

Op deze pagina kon u het reeds eerder lezen. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Het toevoegen van het laatste nieuws is niet moeilijk met behulp van een widget. Bovendien zal het toevoegen van een poll geen probleem zijn. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Er is geen speciale kennis nodig. Het is behoorlijk makkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting