Maak uw eigen startpagina

Zou u een redelijk aantal goede websites zo kunnen opnoemen, dan is het voor u wellicht interessant om deze websites te delen via een linkpagina. Daarbij is het voordeel voor u dat u zijdelings kunt bijverdienen door een banner of advertenties te plaatsen op uw startpagina. Een startpagina is een linkpagina met uitgebreide mogelijkheden. De mogelijkheid om rubrieken aan te maken zorgt ervoor dat u uw startpagina een duidelijke structuur kunt geven. Met uw startpagina helpt u de zoekmachines een handje met het koppelen van sites aan het juiste onderwerp en zo helpt u ook de websurfer.

Het vullen van uw startpagina met goede links kan best even duren. Het is dan fijn als u er ook iets aan kunt verdienen. Het is mogelijk om een extra zakcentje aan de startpagina te verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners of advertenties van het platform Google Adsense op uw startpagina weergegeven.

Het is een prima optie voor online een zakcentje verdienen. Een informatiebron die we u niet willen onthouden is Beheer van een linkpagina. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen website bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer. Wat ook aantrekkelijk is, is het gebruik van een startpaginascript om het bovenstaande te doen. Hiermee zet u een complete startpagina website online. Daarmee neemt u het heft zelf in handen. Weet u uw bezoekers te enthousiasmeren om een startpagina aan te maken, dan kan het zijn dat uw website extra hard groeit.
Free Web Hosting