Moderne advertentiesite runnen

Wij beschrijven in dit artikel een eenvoudig te beheren script waarmee een eigen marktplaats opzetten prima te doen is. Een centrale rol is weggelegd voor de beheeromgeving van het script. Taken met betrekking tot het beheer kunnen worden uitgevoerd met behulp van de meegeleverde beheeromgeving. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Het zal een hoop tijd schelen wanneer u een bestaand advertentie script koopt. Neem Een nieuwe advertentie website bouwen door wanneer u graag meer zou willen weten over een PHP script waarmee u snel een advertentie website de lucht in heeft. Voor hetzelfde bedrag zult u onmogelijk een customized script kunnen laten ontwikkelen.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. Voor het wijzigen van de layout is geen enkele kennis nodig van HTML en CSS. De layoutcode is al voor u ontwikkeld. Er wordt een beheerpaneel meegeleverd waarmee de kleuren van uw eigen marktplaats eenvoudig ingesteld kunnen worden.

U kunt zo een uniek kleurschema gebruiken voor uw eigen marktplaats. U kunt u met uw marktplaats richten op een bepaalde markt en daarbij unieke kleuren instellen. Er is een speciaal scherm waarmee u zelfs de opmaak van het advertentie overzicht kunt wijzigen.
Free Web Hosting