Ontwikkel een responsive PHP startpagina website

Startpagina’s zijn voor extra links nog altijd behoorlijk handig. Het geeft u de optie om voor amper kosten tot gratis extra links te plaatsen. Bovendien is het oprichten van een eigen startpagina website nog altijd een voortreffelijke optie. Handig als u hoger in Google wilt komen. Extra online inkomen met uw startpagina website is een andere mogelijkheid. De kosten kunt u er op deze verstandige weer uithalen. Uw dochterpagina’s kunnen worden voorzien van diverse soorten widgets. Het laatste nieuws op uw startpagina weergeven is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Startpagina links zijn bovendien nuttig om andere websites beter gevonden te laten worden in de zoekmachines.

Wanneer het gebruik van een startpaginascript voor u interessant is, dan verwijzen we u graag naar het artikel eigen startpagina. Met het verkopen van links via uw nieuwe startpagina website kunt u de aanschafkosten behoorlijk makkelijk weer terugverdienen. Per categorie kunt u de kleuren aanpassen. Het is niet ingewikkeld om een nieuwe categorie toe te voegen. Middels een aanmeldformulier kan een bezoeker heel gemakkelijk een eigen account aanmaken. Dit geeft bezoekers de optie om zelf een startpagina aan te maken. Verder kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Verder kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Bovendien is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Ook kunt u knoppen aanmaken op uw startpagina als u dat zou willen. Volledig bovenin uw website kunt u eventueel nog een Adsense blokje kwijt. Op dezelfde verstandige kunt u daar een banner plaatsen. U kunt per sale betaald worden op affiliate basis. De bannerruimte voor een alvast bedrag verhuren is eveneens een optie. Een slimme keuze op het moment dat u graag zekerheid in uw inkomsten heeft. Men betaalt u dan een afgesproken bedrag voor een afgesproken periode.
Free Web Hosting