Startpagina website ontwikkelen info

Wilt u meer informatie over het starten van uw eigen startpagina website? Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. Men heeft de links gecategoriseerd op thema. Men richt een afzonderlijke startpagina op zo een site meestal in rondom een bepaald onderwerp. De links op een startpagina zullen dan daarbij grotendeels over dat specifieke thema gaan.

Uiteraard kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Maar daar gaat wel enige tijd in zitten. Een andere optie is het gebruik maken van een reeds bestaand script voor het maken van een eigen startpagina website. In het artikel Uw eigen portaalsite bouwen vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Het zelf ontwikkelen van een dergelijk script is niet meer nodig als u een bestaand script koopt. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script verder een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Het is mogelijk om aan te melden als paginabeheerder op uw startpagina website. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. Een aantal widgets kunnen aan de dochterpagina’s worden toegevoegd. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Het is tevens mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Gaat u het script aanschaffen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Het is vaak mogelijk om per afzonderlijke rubriek op een startpagina de zoekwoorden en de beschrijving voor zoekmachines in te voeren. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. Het aanmaken van een relevant stuk tekst in een linkcategorie is behoorlijk makkelijk te doen. Het terugverdienen van de kosten die u met het script heeft, is erg eenvoudig. Met de faciliteiten die het startpaginascript daarvoor biedt kan dat haast niet mis gaan. Daarnaast is het toevoegen van banners op uw site vrij eenvoudig. Het script biedt hier faciliteiten voor. Het startpagina script dat in het vermelde artikel wordt genoemd, bevat een banner rotator.
Free Web Hosting