Startpaginabeheer

Een gids voor websites, zo zou u een startpagina kunnen beschouwen. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. Een eigen startpagina is kosteloos aan te maken. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

U mag best uitstapjes naar andere onderwerpen maken op uw startpagina. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. Op een algemene startpagina worden doorgaans links omtrent verscheidene onderwerpen geplaatst. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in het artikel Een eigen startpagina online zetten. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Moet u dit zelf bouwen, dan kost dit u veel tijd. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel paginabeheerders voegen namelijk alleen links toe aan hun startpagina. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.
Free Web Hosting