Nieuwe startpagina samenstellen

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Een beloning voor deze inspanning kan worden gerealiseerd door een affiliate banner of Google Adsense op uw startpagina zodat u er periodieke inkomsten uit kunt halen. Een startpagina is een linkpagina met uitgebreide mogelijkheden. Door slim gebruik te maken van rubrieken op uw startpagina kunt u de links op onderwerp sorteren. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Het bouwen van een goede startpagina kan wat tijd kosten. Het zou fijn zijn als hier iets tegenover staat. De startpagina kan zo worden opgezet dat u er een extra zakcentje aan verdient. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een blokje van Google Adsense op uw eigen startpagina te plaatsen.

Voor wat bijverdienen is het dus prima te doen om een startpagina met banners en advertenties aan te maken. Een informatiebron die we u niet willen onthouden is Startpagina script. Via uw eigen startpagina kunt u ook uw eigen website wat meer bekendheid geven. Zowel bij de bezoekers als bij de zoekmachines. Het gebruik van een startpaginascript is doorgaans ook erg interessant. Daarmee maakt u een complete startpagina website. Daarmee neemt u het heft zelf in handen. De groei van uw startpagina kan sneller gaan wanneer u uw bezoekers zo enthousiast krijgt om hun eigen startpagina aan te maken.
Free Web Hosting