CMS software gebruiken voor uw site

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Een dergelijke tool wordt daarnaast wel een CMS pakket genoemd. Een CMS systeem is via de link Website bouwen hulpmiddelen gemakkelijk te bemachtigen. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Tijdens het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. Gedurende de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Gedurende de installatie is bovendien het toevoegen van een beheerdersaccount mogelijk. Wijzigingen zijn met dit account zeer simpel aan te brengen aan uw zakelijke website.

Een formulier toevoegen op uw website is gemakkelijk te doen. De velden van het formulier mag u compleet zelf samenstellen. Verschillende formulieren zijn zo aan te maken en te plaatsen. U kunt per veld bepalen of het een noodzakelijk veld is. U zult ingezonden formulieren ontvangen op uw e-mailadres. U heeft de optie om per formulier het e-mailadres op te geven. Diverse e-mailadressen kunnen zo worden gebruikt om verschillende formulieren te ontvangen.

Er zijn mogelijkheden om via uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. In het geval dat u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. Via het beheerpaneel kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Dat is tevens met veel andere teksten op uw website mogelijk. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.
Free Web Hosting