Bouw je eigen startpagina

Met een eigen startpagina kunt u alle kanten op. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Eigen startpagina maken. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting