Nieuwe linkpagina

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. Dus in feite een combinatie van de opties.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het artikel Een nieuwe startpagina maken bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.
Free Web Hosting