Uw Nederlandse startpagina maken

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. In een Nederlandse startpagina maken vindt u meer van dergelijke tips.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.
Free Web Hosting