Eigen Advertentiesite Opbouwen

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het starten van een eigen marktplaats prima te doen. Gebruikt u een marktplaats script dan komt er een beheeromgeving beschikbaar. Veranderingen kunt u met behulp van de beheergedeelte eenvoudig aanbrengen. Een betaalde rubriek toevoegen is via de beheergedeelte vrij eenvoudig te doen. Bovendien een kleur is zo simpel aan te passen.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Hierop kunnen adverteerders hun spullen simpel te koop aanbieden. De website staat boordevol informatie over een dergelijk script. Het script is gebouwd in PHP en is gemakkelijk te installeren op een webhosting pakket.

We vertellen daarnaast graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd op geldigheid. Hackers worden zo buiten de deur gehouden. De laatst bezochte advertenties zijn eenvoudig op te vragen voor de bezoeker. De bezoeker kan zo makkelijk een object opnieuw bekijken. Met behulp van de beheergedeelte kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie gemakkelijk instellen. Kleuren en categorieën op uw site kunt u simpel wijzigen. Bezoekers kunnen zich simpel registreren. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Een bezoeker kan makkelijk reageren op een advertentie. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Vervolgens kan er e-mailcontact plaatsvinden en tot een afspraak gekomen worden. U kunt belangrijke meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Dit helpt u met een goede positionering in Google. Een link tussen de zoekwoorden en uw website wordt door Google zo op de juiste manier gelegd.
Free Web Hosting