Bouw eigen startpagina

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Via het artikel Startpagina script kunt u meer er over lezen. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Is daarvoor een link terug nodig? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting