Een nieuwe startpagina online zetten

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? Zorgen dat u voor het maken en beheren van de dochterpagina wordt beloond, kan door inkomsten te genereren via deze pagina. Via uw pagina kunt u producten en diensten promoten. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Meer over de mogelijkheden leest u op de pagina Startpagina script. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Naast uzelf kunnen in dat geval ook bezoekers een dochterpagina beheren op uw website.
Free Web Hosting