Mijn Eigen Advertentiesite

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het starten van een eigen marktplaats uitstekend te doen. Met een dergelijk script wordt een beheerpaneel geleverd. Veranderingen kunt u middels de beheerpaneel simpel aanbrengen. Zo kunt u via de beheergedeelte een betaalde categorie aanmaken. U kunt op dezelfde manier een kleur veranderen.

Het script is in no time geïnstalleerd op uw webhosting pakket. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen via marktplaats script kopen. De installatie bestaat uit een aantal gemakkelijke handelingen.

We vertellen daarbij graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Het bevat een veilig PHP inlogsysteem voor de beheeromgeving. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Een advertentie kan zo gemakkelijk worden teruggezocht. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u eenvoudig in via het beheerpaneel. Kleuren en rubrieken op uw site kunt u eenvoudig wijzigen. Het aanmaken van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Men kan een advertentie toevoegen aan uw website met een eigen gebruikersaccount.

Men kan op een makkelijke manier op een advertentie reageren. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Vervolgens kan er e-mailcontact plaatsvinden en tot een afspraak gekomen worden. De mogelijkheid om per pagina de meta gegevens in te stellen is daarnaast aanwezig. Hiermee is een uitstekende positie in Google te realiseren. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.
Free Web Hosting