Je eigen startpagina

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Het artikel gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting