CMS programma gebruiken voor uw website

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Men noemt zo een tool daarnaast wel een content management systeem. Op de pagina Tools voor site beheer vindt u meer informatie over dergelijke tools. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Gedurende het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een beheeraccount aan te maken. Met behulp van dit account kunt u simpel wijzigingen aan uw website aanbrengen.

U kunt uw website uitbreiden met testimonials van uw klanten. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

Naast het plaatsen van affiliate banners kunt u tevens zelf een productenoverzicht tonen en deze producten verkopen middels uw site. Op het moment dat u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. Naar de klant wordt daarnaast een e-mail gestuurd met informatie rondom de bestelling. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Dat is verder met veel andere teksten op uw website mogelijk. Voordat u het CMS pakket koopt is er de optie om een demo omgeving te bekijken.

De programmeur van het CMS systeem biedt via de website de mogelijkheid om toegang tot de demo omgeving aan te vragen. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. En beslissen of u het wilt aanschaffen of niet.
Free Web Hosting