Eigen startpagina met het startpagina script

Startpagina’s zijn ontstaan met het idee om gebruikers die geen technische kennis hebben, toch de mogelijkheid te geven een catalogus van links te maken. Men heeft de links op een startpagina over het algemeen naar onderwerp ingedeeld. Een dochterpagina gaat vaak maar over een enkel onderwerp. U kunt het hoofdonderwerp weer op te splitsen in deelonderwerpen. Men kan hiervoor eenvoudig de rubrieken inzetten. Men noemt een rubriek ook wel een categorie. De titel van de rubriek beschrijft waar de links in de rubriek over gaan.

Het aanmaken van een dochterpagina is gratis. Soms moet eerst een bepaald aantal links worden toegevoegd. Anders is uw startpagina niet zichtbaar. Men kan de startpagina ook verwijderen wanneer er te weinig links opstaan. Deze situatie wordt voorkomen wanneer u uw eigen startpagina website heeft. Wanneer het uw eigen website is, kan een ander u geen criteria opleggen. Een eigen startpagina website kan met een startpagina script worden gemaakt.

Wilt u meer weten over startpagina’s? Er is genoeg over te vinden. Bijvoorbeeld het artikel Een eigen startpagina bouwen. Over startpagina’s kunt u nog meer op die website lezen. Zo leert u hoe het aanmaken van een dochterpagina in zijn werk gaat. En u leest hoe u in het bezit van een startpagina script komt.
Free Web Hosting