Maak een eigen portaalsite

Startpagina’s worden nog doorgaans gebruikt. Up to date content is belangrijk. Wat men doorgaans over het hoofd ziet, is dat ook de broncode van de portaalsite regelmatig een update dient te krijgen.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u de pagina Eigen startpagina eens bekijken. Het startpaginascript stelt u in staat om direct te beginnen met de site, zonder te hoeven programmeren. Een technische achtergrond hoeft u voor het gebruiken van het startpaginascript niet te hebben. U kunt aan iedere startpagina een uniek subdomein toekennen met het startpagina script. Het PHP script is voorzien van de functionaliteiten voor het koppelen van het subdomein aan de juiste pagina. Dit zorgt ervoor dat u na het aanschaffen van het startpaginascript direct met uw portaalwebsite aan de slag kunt.

Naast links kunt u verder widgets op uw startpagina plaatsen. Zo is het aanmaken van het laatste nieuws een optie. Maar u kunt daarnaast zelf een RSS feed toevoegen. Tevens mensen die zich hebben aangemeld op uw startpagina website, kunnen deze widgets voor hun eigen startpagina gebruiken.

U kunt op een simpele manier een extra inkomen met het startpagina script realiseren. U kunt namelijk links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Iemand die een link aanmeldt, kan verder de gewenste dochterpagina en de gewenste categorie kiezen.

Kennis van HTML is van uw kant niet nodig. Zo kunnen ook mensen zonder verstand van de techniek er simpel mee werken. Binnen een zucht en een scheet heeft u uw eigen website online. De handelingen die voor installeren nodig zijn, zijn zo simpel mogelijk gebouwd door de aanbieder. De installatieprocedure kunt u vinden op de website van de aanbieder. U kunt het systeem op uw webhosting pakket installeren.
Free Web Hosting