Een eigen startpagina op touw zetten

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. Een startpagina is een uitgebreide linkpagina. Uitgebreid omdat er ondersteuning voor rubrieken is. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. Via uw pagina kunt u producten en diensten promoten. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Op de pagina Nieuwe startpagina maken kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Iets anders wat u eens in Google zou moeten opzoeken is “startpagina script”. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.
Free Web Hosting