Hulpmiddelen voor site maken

Met het CMS programma kunt u producten en diensten via uw website te koop aanbieden. Wanneer u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. Onderdelen van deze e-mail kunt u middels de beheergedeelte naar eigen wens aanpassen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Men noemt zo een tool daarbij wel een content management systeem. Meer over een goede website beheer tool vindt u op CMS betekenis. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Bent u van plan om een overzicht van uw klanten toe te voegen aan de website? Het plaatsen van een klantenoverzicht inclusief klantlogo’s is met het content management systeem makkelijk te doen. Wilt u op een later tijdstip een wijziging aan het overzicht doorvoeren? Waarschijnlijk wilt u een bepaalde klant na enige tijd niet meer tonen. Het overzicht bewerken is een fluitje van een cent.

U kunt het content management systeem zo instellen dat een nieuwe versie automatisch geïnstalleerd wordt. Het CMS programma zal dan om de zoveel tijd controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is die kan worden geïnstalleerd. Nieuwe versies worden zonder dat u zelf iets hoeft te doen, door het systeem opgehaald en geïnstalleerd. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht bij een update. Het CMS pakket biedt faciliteiten voor het verkopen van digitale producten. Men kan verder de betaling online doen. Men kan de producten na een succesvolle betaling meteen downloaden. Van de e-mail die de koper ontvangt na het aanschaffen van een product of dienst, verandert u via de beheergedeelte makkelijk de titel en de tekst.
Free Web Hosting