Beheer startpagina

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook plaatjes op uw startpagina te plaatsen. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Een mooie startpagina samenstellen.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. U bouwt er een stukje garantie mee in. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.
Free Web Hosting