Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Om onderscheidend te zijn kunt u plaatjes en teksten op uw startpagina plaatsen. In Startpagina beheer vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. U bouwt er een stukje garantie mee in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting