Een eigen startpagina website realiseren

U kunt een startpagina website prima inzetten voor affiliate marketing. Met een startpagina website is het mogelijk om links aan te leggen naar andere websites. Met deze links wordt de vindbaarheid van de vermelde websites vergroot. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. Naast het subdomein kunt u per dochterpagina vaak ook de belangrijkste zoekwoorden opgeven. Op elke individuele dochterpagina kunnen rubrieken aangemaakt worden om de links uit te splitsen in deelonderwerpen.

U kunt online meer hierover lezen. Zo kunt u er op de pagina Eigen startpagina iets over lezen. Er zijn scripts verkrijgbaar waarmee eenvoudig een startpagina website te bouwen is. Zelf programmeren is dan niet meer noodzakelijk. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Zou u wel geld willen verdienen met uw startpagina website? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. U hoeft geen handmatige handelingen uit te voeren voor het plaatsen van betaalde links.

Het is een goed idee om per onderwerp een afzonderlijke dochterpagina aan te maken. Er kunnen informatieve teksten over dat thema worden geplaatst op een dochterpagina. Eventuele affiliate links die u op een dochterpagina plaatst kunnen geld opleveren als men erop klikt en vervolgens iets aanschaft.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Men heeft ervoor gezorgd dat het zo gemakkelijk mogelijk is om met het PHP script te werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. Aanmelding verloopt via een registratieformulier op uw startpagina website. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.
Free Web Hosting