Uw site samenstellen met CMS software

Wilt u dat eventuele klanten uw bedrijf middels het internet kunnen vinden, dan speelt de zakelijke website een belangrijke rol. Er zullen een aantal dingen nodig zijn voor het realiseren van een zakelijke website. Het is in eerste instantie noodzakelijk dat u webruimte regelt. U dient verder na te denken over een geschikte domeinnaam. Verder is het verstandig om voor het beheer van uw bedrijfswebsite een content management systeem te gebruiken.

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men noemt zo een tool ook wel een content management systeem. Een CMS systeem is met behulp van de link Systemen voor website bouwen simpel te bemachtigen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Met het CMS pakket is het vrij makkelijk om een klantenoverzicht te plaatsen op uw zakelijke website. Middels het content management systeem kan er per klant een beschrijven en een afbeelding in het overzicht worden toegevoegd. Besluit u later iets aan te passen in de beschrijving van de klant? Na enige tijd kan daarnaast de behoefte ontstaan om een klant uit de lijst te halen. U kunt een klant gemakkelijk weer aanpassen of verwijderen.

U kunt automatische updates inschakelen wanneer u dat wilt. Het content management systeem zal dan om de zoveel tijd controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is die kan worden geïnstalleerd. Heeft u automatische updates ingeschakeld, dan wordt een nieuwe versie geïnstalleerd zonder dat er een handmatige actie van u nodig is. U ontvangt een e-mail indien er een automatische update heeft plaatsgevonden. U krijgt de beschikking over een online verkoopkanaal. Klanten kunnen online betalen. Gaat het om downloadbare producten, dan krijgt de bezoeker na het aanschaffen direct toegang tot de downloadpagina. Via de beheeromgeving ontvangt u simpel de tekst aan van de e-mail die de koper na de betaling ontvangt.
Free Web Hosting