Maak je eigen startpagina

Het is niet lastig om zelf een startpagina in elkaar te zetten. Allereerst is het mogelijk om op diverse websites een gratis dochterpagina aan te maken. Registreren gaat via een registratieformulier. Bij de ene website kunt u nu al een gewenste startpagina naam invullen, bij de andere website kan dat pas na registratie.

Vaak ziet u op de startpagina een aantal kolommen waarin zich de rubrieken bevinden. Deze kolommen bevatten rubrieken. Een categorie, zoals de rubriek ook wordt genoemd, bevat de links. Het is soms ook toegestaan om een afbeelding of tekst te plaatsen. In sommige gevallen dient u een minimaal aantal links te hebben, anders wordt uw pagina na enige tijd verwijderd.

Een optie is geld verdienen met uw dochterpagina. Een tekst of een banner kan een affiliate link bevatten. U linkt dan naar de diensten van een bepaalde adverteerder. Wordt er iets verkocht aan een bezoeker die via uw link bij de adverteer is gekomen, dan ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag. Er zijn verschillende platformen voor affiliate marketing. U kunt zich bijvoorbeeld registreren bij het platform Tradetracker.

U kunt uw eigen websites meer bekendheid geven met een eigen startpagina. Veel mensen willen ook betalen voor een link wanneer u een goede startpagina heeft. Kijk echter wel uit met de focus op betaalde links leggen. Iemand die veel links heeft gekocht kan worden afgestraft door Google. Zijn veel links gekocht, dan wordt dat door de zoekmachines afgestraft.

U kunt ook zelf een startpagina website op touw zetten. Echt heel lastig is dat niet. Wilt u meer weten hierover, dan is het artikel Startpagina overzicht erg informatief. Er is een zogeheten startpagina script nodig. De kosten van het script en van hosting vallen over het algemeen mee.

Bezoekers van uw website kunnen zich aanmelden en vervolgens zelf een startpagina aanmaken. Het is overigens geen verplichting. U kunt het zo uitzetten. Het kan zijn dat de bezoeker een linktip voor u heeft. Een linktip kan men via een daarvoor bestemd formulier invullen. U kunt dit formulier bij iedere dochterpagina zien. U kunt het uiterlijk van uw site volledig naar wens aanpassen. U hoeft absoluut niets te weten over de technische zaken. Erg handig wanneer u geen verstand van HTML heeft.
Free Web Hosting