Wat is een startpagina script?

Er is een groot aantal startpagina websites waar u een dochterpagina kunt registeren. Dit kan vaak kosteloos. U hoeft niet te betalen voor hosting of het subdomein dat aan de dochterpagina is gekoppeld. U kunt dus gratis gebruik maken van de voordelen die een startpagina biedt.

De website Startpagina.nl zal de bekendste zijn. De links worden gesorteerd op onderwerp. Men kan per onderwerp een categorie aanmaken op de startpagina. Men maakt voor een onderwerp eenvoudig een categorie aan. Dit is voor de bezoeker fijn. Een beschrijvende titel in uw rubriek helpt ook met indexeren in zoekmachines. De keywords waarop u gevonden wilt worden kunt u in de titel gebruiken.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Op de website Startpagina script is daar meer informatie over in te winnen. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. Met behulp van banners kunt u adverteren. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.

Dochterpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid van uw andere sites. Gebruik van een startpagina script zorgt ervoor dat u nog beter uit de verf komt.
Free Web Hosting